Запознайте се с информация за нас

За нас

Нашата история

2002

ДСК-Транс Секюрити ЕООД е учредено през 2002 г. в гр. София като се занимава с инкасова дейност

2003-2004

ДСК-Транс Секюрити ЕООД през 2003 г. създава направление структурни кабелни системи. През 2004 г. създава отдел по сигнално-известителни охранителни системи.

2017

2017г. ДСК-Транс Секюрити ЕООД е преобразувано ДСК-Транс Секюрити ЕАД

2021

2021г. ДСК-Транс Секюрити ЕАД създава отдел Сградни инсталации. ДСК-Транс Секюрити ЕАД осъществява лицензирани дейности за унищожаване на поверителна информация от електронни носители

 

Защо да изберете нас?

 

Като водещо Дружество в бранша,  ние сме длъжни да продължаваме да предлагаме нови иновативни идеи и услуги, с цел запазване наложените високи стандарти, предлагани и  наложени при изпълнение на задълженията ни към нашите клиенти.

 

 

1
1.
1.
Опит и професионализъм

Ние сме професионалисти и вършим работата си отговорно и прецизно.

2
2.
2.
Достъпни цени

Цените, които предлагаме са привлекателни и конкурентноспособни.

3
3.
3.
Иновативност

Имаме уникални услуги, които никой друг на пазара не предлага.

4
4.
4.
Доволни клиенти

Отнасяме се с внимание и уважение към нашите клиенти и изпълняваме отлично работата си.

5
5.
5.
Покритие в цялата страна 

Ние сме единствената компания в този бизнес със 100% покритие в страната.


За нас

ДСК-Транс Секюрити ЕАД е учредено през 2002 г. в гр. София и е член на OTP group - Унгария. Дружеството притежава всички необходими лицензи, осигуряващи извършването на охранителна дейност съгласно ЗЧОД.

Дългогодишният опит на организацията е доказал, че цялостният поглед и комплексните решения в бизнеса са ключът към по-добра ефективност. ДСК-Транс Секюрити ЕАД прилага интегриран подход към сигурността.

ДСК-Транс Секюрити ЕАД, извършва проектиране и изграждане на видео-наблюдение, контрол на достъп, лоби системи, шлюзови системи, сигнално-охранителни системи, пожароизвестяване, структурно окабеляване, силови и слаботокови мрежи, като предлага на своите клиенти гаранционно и извънгаранционно обслужване. 

Дружеството има натрупан опит в охраната и транспортирането на парични средства, ценни пратки и товари и обслужването на АТМ. 

ДСК-Транс Секюрити ЕАД има изграден мониторинг център за обработка на сигнали от техническите системи и наблюдение на камери за видеонаблюдение.

ДСК-Транс Секюрити ЕАД предоставя физическа охрана на обекти на Банка ДСК ЕАД и обекти на частни и държавни организации. 

Дружеството предоставя услуги за поддръжка на сгради и офиси – Фасилити мениджмънт.
ДСК-Транс Секюрити ЕАД е единствената сертифицирана компания в България, която предлага услугата по унищожаване на поверителна информация от електронни носители с шредер HSM StorEx HDS230.


Мисия, визия и ценности

 

Мисия

Ние от “ДСК - ТРАНС СЕКЮРИТИ“ ЕАД, сме гаранти за сигурността с нашите експертни познания и опит в охраната на обекти, инкасова дейност, изграждане на технически системи, мониторинг и реакция на събития.

За нас клиентът е роднина и приятел, помагаме си взаимно и намираме гъвкави решения на проблемите.  Успяваме там, където другите не стигат. Вярваме в себе си и в успеха на нашите клиенти и перспективите пред техния бизнес.


Визия

Ние от “ДСК - ТРАНС СЕКЮРИТИ“ ЕАД, непрекъснато се усъвършенстваме, като придобиваме нов опит и надграждаме знанията си, за да продължаваме да бъдем предпочитания избор.

 

Ценности

Ние от “ДСК - ТРАНС СЕКЮРИТИ“ ЕАД изповядваме следните ценности:

 

Лоялност

Обмисляме как всяко наше действие или дума може да се отрази на имиджа на компанията. Ангажирани сме. Имаме доверие в компанията, както и тя в нас.

Отговорност

Имаме свободата да вземаме решения и да отстояваме позицията си с аргументи. Носим отговорност за своята дейност и решения.

Екипност

Работим много, работим заедно. Споделяме знания и опит. Разчитаме един на друг и си помагаме.

Успех

Ние сме професионалисти, които обичат предизвикателствата и се стремят да създават доволни клиенти. За нас отличното представяне и оценката на постиженията са изключително важни.

Позитивизъм

Гледаме от положителната страна на нещата. Отнасяме се добре един с друг в среда без напрежение, където всеки има свобода. Работим и се забавляваме.